Aanmelden als nieuwe patiënt en virtueel consult.

Wil je graag weten of een orthodontische behandeling noodzakelijk is? Maak gebruik van een virtueel intake consult*. Upload een paar foto’s van je gebit, wij nemen daarna contact met je op om het consult met je te bespreken.
*Voor dit consult wordt de F121 code berekend.

Voordat we je kunnen behandelen is het noodzakelijk dat je je eerst bij ons aanmeldt als nieuwe patiënt. Dat kun je hier middels onderstaande formulieren doen. Vul de velden alsjeblieft zo zorgvuldig mogelijk in. De velden met een * zijn verplichte velden.

Stap 1:

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier en ga nadat je de aanmelding hebt afgerond verder met Stap 2 voor een virtueel consult.

  Klik op "Akkoord" om akkoord te gaan met het versturen van uw gegevens, pas daarna kunt u de aanmelding naar ons versturen.

  Akkoord

  Stap 2:

  Nadat je het online aanmeldingsformulier bij Stap 1 hebt ingevuld verzoeken we je om een virtueel consult.

  2: Klik hier voor een online virtueel consult

  Welkom bij Orthodontistenpraktijk Lelystad

  Fijn en goed dat je kiest voor Orthodontistenpraktijk Lelystad. Je kiest daarmee voor een kwalitatief hoogstaande orthodontistenpraktijk met zeer vakkundige medewerkers. Zij zorgen er voor dat je van ons de best mogelijke zorg ontvangt vanaf het moment van aanmelding tot aan het moment waarop de behandeling met succes is voltooid.

  Na ontvangst van jouw aanmelding zal onze praktijk direct contact met je opnemen voor het inplannen van het eerste consult.

  Vriendelijke groeten,
  Drs. Hans Kelderman MMSc, Orthodontist