Praktijk

Orthodontistenpraktijk Lelystad is gevestigd op een prachtige locatie in het Warande woongebied aan de Haagwinde 10 in Lelystad. Het pand is makkelijk bereikbaar en heeft een eigen parkeergelegenheid naast het pand. In januari 2021 zullen wij onze deuren openen. U kunt zich al wel online aanmelden.

Meest voorkomende behandelingen

In de praktijk behandelen we veel kinderen met scheefstand van het gebit. Een gecorrigeerd gebit levert een goede kauwfunctie en is beter schoon te houden waarbij de kans op cariës wordt verminderd. Bovendien geeft een gecorrigeerd gebit het uiterlijk een positieve uitstraling waarbij vaak het zelfvertrouwen toeneemt.

Ook volwassenen hebben veel baat bij orthodontie. Bij volwassenen is het uiterlijk van de beugel belangrijk. De orthodontist kan informatie geven over de mogelijkheden met minder zichtbare beugels zoals keramische brackets, linguale techniek of Invisalign.

De orthodontisten en behandelaars

Licenties

Orthodontistenpraktijk Lelystad is officieel licentiehouder van:

Kwaliteit waarborgen

Orthodontistenpraktijk Lelystad is ISO 9001 gecertificeerd en streeft naar de beste kwaliteit voor haar patiënten en werkt continu aan verbeteringen in zowel organisatie en behandelings-technische resultaten.

  • Alle orthodontisten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de beroepsgroep ( NVvO)
  • Alle ortho-assistenten zijn gediplomeerd, nemen deel aan nascholings-activiteiten en worden regelmatig gemonitord door interne en externe audits.